וילה בלבן ממוקמת על קו החוף של נהרייה, 100 מטרים מחוף הים ומהטיילת של נהרייה.לאלו שאוהבים את הדרום החם וגם את הצפון הירוק והמלא אטרקציות, בוילה בלבן ימצאו שילוב של שמש חמימה ובחוף יפהפה ועדיין להישאר בצפון קרוב לכל האטרקציות והאתרים שהצפון התברך בהם.
וילה בלבן מעוצבת בלבן ומלאה בשכלולים ופינוקים יוקרתיים. בוילה בלבן יש 3 חדרי שינה, אחד החדרים גדול יותר ומשמש כיחידת הורים. בחדר זה יש מיטת הולנדיה איכותית ומסך LCD + כבלים + מחשב מחובר לאינטרנט וחדר רחצה נפרד. שני חדרי שינה נוספים עם מיטות זוגיות, מסך LCD וחדר רחצה.
מטבח ענק יוקרתי ומאובזר בכל טוב - מכונת אספרסו, מדיח כלים, מיני בר ועוד. צמוד למטבח יש פינת אוכל בצורת שולחן בר עם כסאות בר. סלון מפואר עם מערכת ישיבה מפנקת, מסך LCD ענק מחובר לכבלים ולמחשב מחובר לאינטרנט. במרכז הסלון כורסאת מסאז' איכותית ושולחן סנוקר מקצועי.
בחצר הוילה הצופה אל חוף הים יש בריכה יפיפייה וסביבה מיטות שיזוף, בריכת שחיה מחוממת ג'קוזי ספא מפוארת, מנגל ופינות ישיבה מול חוף הים. תאורת גן עוטפת את הוילה ומקנה למקום אוירה מיוחדת ומדליקה.
בוילה בלבן ניתן לארח זוגות או משפחות שמעוניינות לבלות ליד הים ובמרחק נגיעה מחוף הים ומהטיילת של נהרייה.
שפע אטרקציות ומסלולי טיול יש באזור לכל המשפחה. ראש הנקרה, נחל אכזיב או לכיוון עכו העתיקה וחיפה ועוד.
וילה בלבן – לנופש מרגיע עטוף בלבן. |